На 19 януари Генералният щаб на Украйна съобщи, че има 27%

...
На 19 януари Генералният щаб на Украйна съобщи, че има 27%
Коментари Харесай

Лондон: Русия използва зимата за настъпление по целия фронт в Украйна

На 19 януари Генералният щаб на Украйна заяви, че има 27% нарастване на съветските офанзиви на фронта по отношение на предходния ден, с нанесени 81 въздушни удара и 45 многократни ракетни офанзиви. Това се показва в последния разследващ отчет на Министерството на защитата на Англия.
Прочетете още
Допълнителни данни на украинския общоприет щаб, сравняващи интервала 14-18 януари 2024 година с предходния петдневен интервал, удостоверяват това нарастване на съветските набези. През тези петдневни периоди броят на загубите на военни транспортни средства от страна на Русия се е нараснал с 88%, а броят на загубите на съветски танкове е повишен с 95%. Броят на съветските жертви за същия интервал също се е нараснал с 15%, регистрират от английското МО.

Тези данни показват стабилно повишаване на интензивността на руската настъпателна активност по целия фронт през последните две седмици. Много е евентуално основен фактор за това да са условията на заледяване на земята, което разрешава придвижването на бронирани транспортни средства през страната, показват от английското разузнаване.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР